Szerinted a Bicskén belüli autós-motoros száguldozás ellen hatékonyabban  kell fellépni? 

Szerinted a Bicskén belüli autós-motoros száguldozás balesetveszélyes más közlekedőkre? 

Szerinted a Bicskén belüli közlekedők egy része azt hiszi, hogy neki mindent  lehet és úgy  tesz, mintha egyedül lenne az utakon? 

Szerinted ha ezt mindenki tudja és látja a problémát, akkor miért hagyják?  

Ha szerinted nincs rendben, ami a lakott területen belüli utakon, tereken, utcákon folyik közlekedés műfajban, akkor mondd el a véleményed és oszd meg ezt, ezzel biztatva  erre másokat is.    

Köszi. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincs rendben, de amíg a rendőrségünk felsővezetése olyan debil, hogy gyakorlatilag semmi mást nem csinál az állomány, mint intézményesített statisztika hamisítást, addig mérni is csak a nyíl egyenes jó széles főútra állnak ki, mert ott gyorsan, jó sok büntetést lehet kiosztani. Az meg senkit nem érdekel, hogy 2 hét alatt se okoz akkora veszélyt az a sok "gyorshajtó", mint az a másik kettő az óvóda mellett! Meg mérésen, és fánkzabáláson kívül amúgy sem történik semmi balesetmegelőzés jellegű intézkedés, mivel a statisztikában (hsz eleje) sokkal jobban mutat 200 büntetés, mint izzadt munkával rendet tenni a közlekedésben.
T.Szerkesztő úr!

Szeretném megkérdezni,hogy mit érünk el azzal,hogy elmondjuk a véleményünket?Ön vagy bárki a lakosok közül tud intézkedni?Itt rendőrökre lenne szükség,de nem 40 kg-sokra,hanem normális súlyú művelt,intézkedni tudó rendőrökre,akik nem ijednek meg a fenyegetésről,akik nem haverok,akik komolyan veszik a munkájukat!De mint tudjuk rendőr hiány vanÍ!Én az uszodához közel lakom és bizony sok esetben éjjel az uszoda parkolójában összegyűlnek az autós fiatalok és bögetik az autójuk motorját és autós gyorsasági versenyt rendeznek! A rendörség nagyon közel van az uszodához,tehát ez a borzalmas hangzavart nekik is hallani kell,de ők nem hallják!Állítólag már be is lett jelentve a rendőrségen,de azok a fülük botját sem mozgatják!Akkor,ön szerint ér valamit,ha elmondjuk a véleményünket!Bicskén a rendőrök,akik még állományban vannak, sok magánszeméllyel haveri viszonyban vannak,és ez gondolom mindent elmond!A másik meg, rendőrt látni Bicskén olyan mint fehér hollót látni Bicskén!Ugyan úgy mint az egész országban az utakon közelekedő autósok motorosok nem törödnek egymással,nem figyelnek egymásra,nem vigyáznak egymásra,és sok esetben a gyalogosokat figyelembe sem veszik!Én már nem egyszer megkaptam a gyalogátkelő helynél,hogy nem itt kéne járkálnom,menjek a temetőbe ,ott járkáljak,pedig én aztán csak akkor lépek a zebrára,ha meggyőződöm róla,hogy az autó megáll!És azért teszik a megjegyzést mert miattam meg kellett állniuk!A motorosok azok nem állnak meg,sőt még gázra is rálépnek!És most,hogy ezt elmondtam önnek ,érek el valamit!Semmit!Ön elolvassa,leközli és ennyi!A kommentelők,vagy egyetértenek velem,vagy kapok hideget meleget a kommentem miatt!Ennyit a véleményről!

Tisztelettel Szokoli Julianna
@brety21: T. Szokoli Julianna! Véleményét köszönöm, sok igazság van benne. Bicskén belül egyesek részéről eszeveszett száguldozás zajlik. Ők azt hiszik, hogy egyedül vannak az utakon, utcákon. A válasz pedig roppant egyszerű és nemcsak erre az esetre vonatkozik, hanem majdnem minden jelenségre, ami a település lakóit zavarhatja. az ún. "politikus" nagyrészt azzal foglalkozik, ami a nyilvánosság elé kerül, amiről sokan beszélnek, mert érdekli vagy zavarja őket. Amiről beszélnek, ami téma, azt nem lehet vagy nehezebb szőnyeg alá söpörni és úgy kezelni, mintha semmi probléma nem lenne. vagyis majdnem rátapintott a lényegre, kedves Szokoli Julianna. De nem az az igazi kérdés, hogy ér-e valamit a vélemény, igazából azt képviselni kell és kész. Több példát is mondhatnék. Leírtuk, hogy a városban többször kellene zöld-hulladékot szállítani, ha kevesebb levegőszennyezést akarunk magunknak egy autópálya, egy főút és egy erős belforgalom szennyezése mellé. És eljutottak idáig. Ha például egy lakóteleppel szemben gumi-külsőt égettek gázolajjal, hogy gyorsabban vigye le a hő a kábelről a műanyagot - azt javasoltuk, mindenki, akit zavar, hívja a 112-es diszpécserszolgálatot. Ha Önt zavarja az, ami a parkolóban történik, kérdezzen meg még pár embert a környezetében és hívja mindenki külön-külön a rendőrséget. Írjon a képviselőjének, a r.kapitánynak, ha úgy gondolja, a blogon is szívesen közöljük a megoldás érdekében.
T.Szerkesztő úr!

Tisztelettel köszönöm a válaszát!Az uszodánál mostanában nincsenek autósok,nem búgatják a motorokat,nem versenyeznek,a fiatalok nem kiabálnak,nem zajonganak,most totális csend van este és éjjelente!Lehet,hogy mégis csak "gazdira " talált a kis mondandóm amit leírtam és amit ön is leírt a válaszában?Nem gondoltam volna,de ezek szerint volt foganatja!Mindenesetre köszönöm önnek,hogy a témával foglalkozni tetszett,az én véleményemet is le tetszett közölni,és köszönöm az intézkedést az illetékeseknek is, a saját és a környéken lakók nevében is!

Köszönettel és tisztelettel!

Szokoli Julianna
Szerintem nemtom.
Lehet, h nem tartózkodom "eleget" Bicskén, ugyanis nem értem a problémát.
Ennek ellenére azt mondjuk látom, h a parkolás rendre bicskanyitogató itt, többször szóvá lett téve, változás nincs.
Biatorbágyon egyre több helyre telepítenek olyan fekvőrendőröket, amiket csak simán fel lehet csavarozni az úttestre. Pl. a zebrák elé tökéletes megoldás lehetne itt Bicskén is, nem csak a gyalogosok védelmében, hanem mert az autós kénytelen lassítani előtte, különben nagyot huppan.
süti beállítások módosítása