A Bicskei Szó értesülése szerint a Zöld Bicske Nonprofit Kft munkatársai közül állítólag  többen nem vették fel a munkát ma reggel.  

A Bicske Város Önkormányzata tulajdonában álló cégnél munkahelyi feszültség állhat az esemény hátterében, ami természetesen összefügg a munkavállalók anyagi juttatásával és felszerelésük hiányosságaival is - mondta el forrásunk. 

Úgy tudjuk, néhány dolgozó felkereste a Polgármesteri Hivatalt is. 

A dolgozók demonstrációja nemcsak saját, privát érdekük miatt kezdődhetett, hanem például a hulladékszállító autók és más munkaeszközök, esetenként  botrányos állapota miatt is - mondták el a Bicskei Szónak. (Valóban jó lenne, ha az önkormányzat cége a választásokig új járműveket kapna.)  

Állítólag 16 fő nem kezdett akkor, amikor kellett volna. De ez nem azt jelenti, hogy tizenhatan nem vették volna fel a munkát, hanem pl. azt, hogyha egy sofőr nem indul, akkor a rakodók sem tudnak mit tenni és fordítva. 

Állítólag egy személynek fel is mondtak azonnali hatállyal. 

Bicskén jelentős fennakadásról beszélhetünk az olvasói jelzés szerint, több utcányi hulladék vár az elszállításra, de a település nagy részéről elvitték. 

Mindez megérkezett a Zöld Bicske címére, a vezető szíves és részletes tájékoztatását várja a Bicskei Szó több ezer követője.      

Itt a 4. old. 2. bekezdésben egy más jellegű érdekesség a Zöld Bicskéről.  

Bizonyos vélemények szerint nagyon nagy a baj a Zöld Bicskénél, a fenti linken olvasható rész csak a jéghegy csúcsa. 

Szerdán 15 óra után megérkezett a Zöld Bicske Kft. vezetőjének válasza: 

"Tisztelt Izing Antal Úr!

Valóban volt kisebb fennakadás a hétfői bicskei hulladékgyűjtésben. A helyzetet a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeltük, kedden már minden érintett dolgozott, mostanra minden elmaradást pótoltunk.

Üdvözlettel: Teszár Tamás"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása