Juhász Előd Házi muzsika a Délibáb utcában című műsorának egyik szereplője a bicskei kötődésű Vida-Kun Áron (2005), a tatabányai Hermann Ottó Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulója,  aki hét és féléves korában kezdte meg tanulmányait az Erkel Ferenc Zeneiskolában. Anyai nagyszülei Bicskén élnek.  

Áront szerintem kb. a 17. perctől érdemes követni és az is remek, hogy Juhász Előd kérdezi őt - valamint Áron remekül fel is konferálja az ő "kamaszbasszusán" önmagát. De legelőször majdnem  kritikusként szólal meg egy olyan Liszt-opus hallatán, amit az előadó a blues motívumaival is díszített - (nekem természetesen nagyon tetszett - a szerk.).

Áron szombaton a Magyar Rádió Márványtermében lépett fel a mesterei által nem mindennapi tehetségnek nevezett fiatalember.  Ez a kép még a próbán készült. 

marvanyterem_2.jpg

Szeptember elején a Tanévnyitó Konferencián játszott Pesten, a Gólyavárban.

Reméljük, egyszer majd a Fiatalok Házában készülő fellépésének plakátját is közzétehetjük.     

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása