Tudok valakiről, akinek  szüksége lenne egy kerekesszékre.  Sajátságos okokból csakis egyedi gyártmányt lehetne kiváltani OEP támogatással.  A bicskei családban az idős édesanya mindennek a motorja. Dolgozik mind a mai napig, hogy helytálljon  ágyhoz kötött gyermekéért és az unokájáért. Ez a kerekesszék nekik 100000 azaz százezer forintba kerülne. Ez nagyon nagy  teher, ahogy sok magyar családnak is az lenne. 

Telefonszámot tudok és lakcímet. A számlaszám is megérkezik.Ezeket nem teszem nyilvánossá. Aki kéri, megkapja. 

(Örülnék, ha segíthetnénk. Láttam már ahhoz eleget, hogy tudjam, mit jelent ez. No, de ki nem?)

Az ehhez hasonló összefogások jelentik a Bicskei Szó valódi értelmét.  

Szíves figyelmébe ajánlom - színektől függetlenül - , tehát ezt az ügyet a polgármesternek, mindkét polgármesterjelöltnek  és minden képviselőaspiránsnak, valamint az országgyűlési képviselőnek.  Szeretetszolgálatoknak is szívesen adok útbaigazítást.  

Szerintem egy bicskeieket vonzó  jótékonysági koncert is remek lenne. Pl. egy gitárest Golciékkal.   

És van még valami, ami négyszer ennyibe kerül, nem is biztos még, hogy feltétlenül kivitelezhető ez az orvosi beavatkozás, de ha mégis, megszüntethetné ágyhoz kötöttségét.     

 

 

IA

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimet kérnénk. Vinnénk néhányan, motorosok, adományt.
@Mental Militia: nagyszerű. ide nem szeretnék nevet-címet-telefont írni. légyszíves írj gmail-re vagy a face-n nekem és válaszomban megy minden személyes adat
izingantal@gmail.com
süti beállítások módosítása