A Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület sportolói valamint a tatabányai Koltai Dojo két ifjú kempókája Shihan Metzger Antal 6. danos Kempo Nagymesterrel részt vettek a VI. Katana Kupán Nagykátán. A rendezvény a Magyarországi Kempo Szervezetek Sportági Szövetségének korosztályos versenye is volt egyben. Számunkra kiemelten fontos volt a részvétel mert értékes rangsor pontokat lehetett szerezni. 

dhkse2.jpg

Az érkezést követő szükséges dokumentáció, súly- és orvosi ellenőrzés után sikeresen foglaltuk el helyünket a nagykátai Sportcsarnok kijelölt helyén. Ez az intézmény optimális, kulturált és minden igényt kielégítőnek bizonyult. 35 klub és egyesület 119 sportolója 419 nevezéssel jelezte, mennyire fontos is ez a verseny. A rendezvényt a település polgármestere, az MKSSZ és az UWKSF  európai igazgatója Papp Valér úr nyitották meg. Gigor Sándor az eseményt szervező Egyeslület elnöke, Kempo Mester sok sikert szép eredményeket, emlékeket kívánt minden jelenlévőnek. A bírók felkészültségére Kormos László Főbíró ügyelt.

dhkse.jpg

4 páston kezdődött a megmérettetés először a technikai versenyszámokban. A mieink ügyeskedtek és igen szép eredményeket értek el de a többi sportoló is  felkészült volt. Mire a küzdelmi számokra került a sor felforrt a csarnok levegője s hatalmas hangulat lett úrrá. A kempókáink jól küzdöttek, kiadták mindazt amit az elmúlt hónapokban elsajátítottak s bizony sokszor hajszálnyi előnyök döntöttek. A helyzetfelismerés, a kreativitás, a fegyelmezett, higgadt harc jellemezte tanítványainkat. A nap már rég aludni tért de a verseny még tartott. Estére aztán a pástok elhalkultak s az eredmények kiosztása vette át a küzdelmek helyét. 

dhkse4.jpg

 

Elért dobogós helyeink:

 

Technikai versenyszámok:

 

Kormos Kata

Kata(formagyakorlat): III. helyezés

 

Pónya Bálint

Fegyvereskata (formagyakorlat fegyverrel): I. helyezés

 

Udovecz Zsófia

Kata (formagyakorlat): III. helyezés

Fegyveres kata(formagyakorlat fegyverrel): I. helyezés

 

Pusztai Panna

Fegyveres kata (formagyakorlat fegyverrel): II. helyezés

 

Krajczár Péter

Fegyveres kata (formagyakorlat fegyverrel): II. helyezés

Önvédelem: I. helyezés

 

Küzdelmi vesenyszámok: 

 

Kormos Kata

Földharc: II. helyezés

 

Pónya Bálint

Stop semmi contact: II. helyezés

Földharc: III. helyezés

 

Udovecz Zsófia 

Földharc: I. helyezés

 

Lábas Roland Márió

Full BW: II. helyezés

 

Pusztai Panna 

Földharc: II. helyezés

 

Vető Csongor József 

 

Full BW: I. helyezés

 

dhkse3.jpg

 

Elért sikereink magukért beszélnek. Elmondhatjuk, hogy a felkészülési irány jó. Következő feladatunk, hogy az év végi Kempo Világbajnokságra - melynek hazánk ad otthont - csiszoljuk, javítsuk tudásunkat, hogy sérüléseinkből felépülve ismét a maximumot nyújtsuk. 

Koltai Ármin Mester, Farkas Zoltán Mester és Metzger Antal Mester erőfeszítései pozitív elismerést kaptak. 

dhkse5.jpg

Köszönöm mindenkinek akik a helyszínen illetve az internet több csatornáján bíztatták és figyelemmel követték a csapatot! 

Legyünk büszkék rájuk!  

Osu.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása