"Kedves Bicske Szó. A Csabdin történt autóbusz és személyautó balesett ügyében keresem fel. Szeretném megkérni, hogy a cikket annyiban legyenek szivesek módosítani, hogy az autóbusz állt a buszmegállóban,utascserét hajtott végre. Véletlenül se szeretném hogy a buszvezető legyen kihozva hibásnak. Továbbá rendelkezek pár fotóval a balesetről."

csabdi_baleset.jpg

Köszönjük. A cikkben nem állítottuk, hogy az autóbusz haladt volna. A rendőrségi közlemény a vizsgálat végéig arra hagyatkozik, hogy két autó összeütközött. Hallottuk szemtanúktól, hogy mi történhetett, de nem mi dolgoztunk a helyszínen, hanem a rendőrök, a baleseti helyszínelők, és ha hivatalból nem mondják-mondhatják  még ki a vétkest, annak sok oka lehet. Természetesen értjük az olvasónk aggodalmát, szempontjait. Minden bizonnyal nem is a rendőrségi eljárás végkifejletétől tart, hanem a közvélemény ítélkezésétől.

Szerencsére ilyet ebben az ügyben még nem észleltünk.

Ez a baleset minden érintettnek nagyon kellemetlen. Látva a felvételeket, amiből elég lesz itt egy a sok közül, mi azt találjuk jónak, hogy az óvoda-iskola közelében fekvő baleseti helyszínre nem száguldottak jövet-menet mentőautók, nem kellett miatta tűzoltókat riasztani - hogy más egyéb intézményeket, amitől a tenyerünkbe temetnénk az arcunk,  ne is nevezzünk most a nevükön. 

Amikor véleményt formálunk, ügyeljünk arra, hogy ez a baleset mindkét félnek nagyon kellemetlen.  

          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása