Üdv.
A menekülttáborral szembeni ,,Tópart logisztika" (tápszergyár, ugye) elhúzódó építkezésnél (is) elég katasztrofális a közlekedési káosz. Múlt héten önjáró munkagép kamionra megy fel az építkezés előtti úton, egy sávot elfoglal.

Miért nem a telken belüli ez a manőver?

A megnövekedett forgalom, ami a mányi terelés miatt van már nem bírja el ezt. Ma reggel 2 kamion érkezett. Nem telken belül, hanem kint várakoznak. Egymás mellett, az út két oldalán, egy szűk sávot hagyva csak szabadon. Balesetveszélyes, + még a türelmetlen autósok is rátesznek egy lapáttal.

Jó időben is nagy a sár és a por az építkezés miatt, senki nem takarítja le a sárfelhordást, és a törmeléket.sem. Ezt a rossz idő csak tetézi, + nagyon rossz az aszfalt út állapota, hatalmas kátyú-rengeteg, ami most megtelik vízzel, megint csak balesetveszély.

Valakinek tenni kellene valamit. Rendbe van, hogy kiemelt építkezés, de én se foglalhatom el az utat a saját házamnál egy éven keresztül. Oldják meg telken belül, van elég hely.

Logisztikával foglalkozom. Tanácsom 0ft+áfa/hó. Először az építkezés feltételeit kell biztosítani. Költői kérdés, ha kész a raktár, akkor a raktározandó árut is az utcáról pakolják? Hát persze, hogy nem, addigra lesz út, hallom a választ. Nem, forditva kellett volna. Elöször a telek bejáratot+ egy placcot az áruátvételnek leaszfaltozni. Ha nagy a telek, a raktár úgyis középen lesz, akkor a kerítés mellett körbe, u alakzatban egy egyírányú utat kellett volna kialakítani. Így nem kell az érkező teherautóknak telken belül forgolodni, tolatgatni. Bemegy, lepakol, tovább megy körbe, kijön. Szevasz. Ha nagy a forgalom 2 kapu. Egyik csak bejárat, másik csak kijárat. Előre megcsinálni, mint a közművet!!!

Köszönettel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása