Bicskei nagyszülők három unokája - Áron, Dávid és Gábor - írd és mondd -,  a Kúrián, a Bíróság adventi, jótékonysági koncertjén lépett fel - szintén zenész édesanyjukkal - sokadszorra. Az édesapa felvételt készített és válaszolt néhány kérdésünkre. Ezt érdemes végighallagtni. Dávid felolvassa azt a levelét, amit pár napja közölhetett a Bicskei Szó. 

 

- Izgalmas, de gyönyörű napokat élünk - mondják a szülők. 
Dávid vasárnapi - országoson elért - harmadik helye után most szombaton ismét a Bíróság jótékonysági rendezvényén jártunk a Kúrián...
"Szeretünk idejönni: Áron és anya öt esztendeje voltak először, s fokozatosan léptek be az ifjabbak is. Három éve már - tehát most negyedszer - rendszeresen négyen játszanak.
Látták a fiúkat felnőni. Minden évben nagy szeretetet kapunk, nagyon nyitottak a fiúk irányában a megjelent bírók és bírósági vezetők.
Herczegh Anita, a Köztársasági Elnök felesége is jelen volt (a felvételen az első sorban balról a második). Már a műsor előtt vendégük volt a fiúknak az öltözőben (egy bírósági tárgyaló van kinevezve erre a célra): az új igazságügyi miniszter jött hozzájuk megismerkedni. (Balról a harmadik a felvételen.) Aztán a műsor után ismét megkeresett bennünket: hosszasan érdeklődött a fiúkról, és a sajátjairól is mesélt.

A műsor? A felkonferálás nyomán nagy taps közepette vonultak már a színpadra. A hivatásos fotósok mellett sokan fényképezték őket a telefonjukkal.
Itt szinte sztárok e fiúk...
A többi a videóból látszik.

Kivételesen teljesen egyben vettem fel a műsorukat. 12 perc! -, de többszöri tapssal, nevetéssel. Érdemes időt szánni rá."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása