Az elsődleges információk szerint egy kerékpáros és motorkerékpáros ütközött össze 2020. július 1-jén 19 óra 30 perc körül a 1104-es számú úton, Bicske külterületén - olvasható az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának jelentésében. 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt teljes szélességében lezárták a rendőrök a 1104-es számú utat Bicske külterületén.

Az elsődleges információk szerint egy kerékpáros és motorkerékpáros ütközött össze 2020. július 1-jén 19 óra 30 perc körül a 1104-es számú úton, Bicske külterületén. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Kerülni a környező utcák érintésével lehet.

Kérjük az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A részleteket nem ismerve annyit tudok rá mondani, hogy aki közvetlen a sáv szélére (egy útszűkületben) nem motorosbarát szalagkorlátot tervez, elfogad, megépít, annak mindnek börtönben lenne a helye!
@metal: A környéket ismerve van kirakva egy sebességbarát 60-as tábla. Ha betartja, nem hajlik el korlát.
süti beállítások módosítása