A rendőrség előterjesztést tett a drogkereskedő letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

A Bicskei Rendőrkapitányságon 2020 februárjában büntetőeljárás indult kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személy ellen, aki 2020 januárjától Bicskén, több helyi lakosnak értékesítette a tiltott szert.

A megalapozott gyanú szerint D. P. P. hónapokon keresztül foglalkozott kábítószer-kereskedelemmel, az eladásra szánt drogot porciózta, és többnyire bicskei lakosoknak árusította. A férfi lakóhelyén tartott kutatás során a nyomozók kábítószer gyanúját keltő anyagokat, a csomagoláshoz, értékesítéshez, valamint fogyasztáshoz használatos eszközöket, mérlegeket, továbbá laptopokat és mobiltelefon-készülékeket foglaltak le.

A 27 éves bicskei férfit 2020. augusztus 4-én a nyomozók a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása