Kilakoltatottak ülnek az árokparton Csabdin. Bárkinek bármilyen ötlete, gondolata támad a szállásukkal kapcsolatban, vagy bármi, ami segíthetne, kérjük, írja meg. Továbbítjuk. Ha adományokkal segítené az elesetteket, kérjük, jelezze.

Ma délelőtt történt a már korábban is várható kilakoltatás, ami rendőri jelenlétben zajlott.
A három felnőtt érintett iskolázatlan, különösen nehéz sorsú. A férfi dolgozik, 50 év körüli. Az idősebb nő több betegséggel küzd. Egy fiatalabb nő is tartozik hozzájuk.  
A szokásosos "áldozathibaztatási" toposzok itt aztán kiválóan működnének.
A problémáról a község és Bicske vezetése is értesült. Reméljük, a településen élő országgyűlési képviselő is hírét vette és intézkedik.
A területileg illetékes szociális intézmény bizonyára hivatalból is értesült már a problémáról.
Az önkéntes, pl. egyházi segítő szolgálatoknak és más karitatív szervezetnek eljuttatjuk az információt a pontosabb részletekkel. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meg sok olyat se hagyunk az út szélén akik a vírus alatt mondvacsinált okokból vesztik el állásukat(pl Bicskén Tesco....)
süti beállítások módosítása