Utolsó kommentek:

@yoshida: Mivel minden egyes sor a parkolóban egy kereszteződés, ezért az a megállni tilos csak az első sorig vonatkozik, azon túl már csak arra kell figyelni, hogy menetirányba álljanak meg. Amúgy jó lenne, ha rendesen jeleznék a megállni tilost, mert elég nagy káosz szokott ott lenni.

A másik, amire érdemes lenne mindenkinek figyelni, hogy a parkoló minden kereszteződése jobbkezes. Szerintem még nem volt olyan, hogy a balról a főút felöl jövő autó megadta volna nekem az elsőbbséget. Előbb utóbb ebből is lesz baleset.

Bejegyzés: A Lidl-ben vásárolók figyelmébe - Ír az olvasó
@yoshida: köszönöm! megnézem. mindig bringával megyek és mindig a Kossuth u. felől érkezem.

Bejegyzés: A Lidl-ben vásárolók figyelmébe - Ír az olvasó
"Mivel azonban nem egyértelmű, hogy közvetlenül az épület mellett tilos a parkolás"

Már miért ne lenne egyértelmű? Kint van egy megállni tilos tábla, csak a jó irányból kell érkezni... Szembe parkolni az úttesten ezért nem szabályos, mert nem tudni milyen tábla vonatkozik az úttest azon részére...

Bejegyzés: A Lidl-ben vásárolók figyelmébe - Ír az olvasó
Ez a pénteki volt? Biatorbágyon leszálltam (itt érkezéskor 50 perc késést írtak), és bringával előbb hazaértem Bicskére, mint bármelyik vonat megmozdult volna közben :)

Bejegyzés: Elhárították a hibát - A vasúti közlekedésről
a Bicske-Tarján kerékpárúton járva az tűnt fel, hogy aki kicsit is allergiás, az mostanában már nem kerekezzen arra. A bicskei szakaszon is szép nagy parlagfű borítja a környezetét

Bejegyzés: Ahol nagy területen kellene kaszáltatni - Ír az olvasó
Elfogultként, mert egyik kedvencem a szomorú fűz.. Csodálatos. És milyen lesz majd még, mikor hatalmasra duzzadt koronájukba fűzi pajkos ujjait időnként a bolond szél..
Köszönjük a megálmodóknak s létrehozóknak!

Bejegyzés: Séta a fűzfasor alatt
gondolom nem hárit az illetö csak nevén nevezte azt amiröl mindenki tud...a kutyatartás nagy része Bicskén(is)olyan amilyen de az vicc hogy a kiemelt helyeken lakok harci kutyákkal grasszálnak néha poráz nélkül is de szájkosár nélkül tutira..sok esetben fiatalkoruval sétálva azonkivül kitudja oltás,chip stb van-e regisztrálva??és valoszinü ezt ellenörzik is..másrészt vicc hogy az a közösség kivülállva mi denen mit megtehet csak mert hasonlo hozzáállással intézik a dolgaikat mint itt a kommentben..igenis többségük alkalmatlan mindenfajta állattartására(megjegyzem bünesetben stb elitélt sem tarthatna harci kutyát pl)azonkivül ahogy látom a jaj ne mondjuk rájuk rosszat most nagyon érvényes ..pedig de és ez hasonlithato a szegényke agyonsajnált gyermekotthon néhány nem kevés kis fekete bárányához..sajnálgatjuk sajnálgatjuk de azért nevezzük már nevén az igazságot(töröljétek akkor is beirjuk még huszszor...)vicckategoria hogy ennek igy kell lennie...utoljára pedig ismét állatorvosi jegyzöi felelösdég mert tarthat bárki bárhogy de nyilvéntartás veszettság elleni oltás stb miatt kötelezö...hol van ez az ellenörzés????ja sehol.....

Bejegyzés: Állattartás ma Magyarországon - Bicske és környéke, 2018. - Erős idegzetűeknek
Pár méterrel arrébb van sokkal mélyebb is, ráadásul a felét leaszfaltozták, majd valószínűleg elfogyott az anyag, és napok óta úgy hagyták. Vajon ki rendelte ezt így meg, és ki felügyeli? Táblák sehol, figyelmeztetés sehol. Persze őröljünk, hogy megcsinálják, de így?

Bejegyzés: Balesetveszélyről ír az olvasó
Hárítgatunk, hárítgatunk? "Bicskanyitogató" módon hamis, téves, félrevezető, felületes megállapítás, ugyanis biztos forrásból tudható: a képek többsége nem az általad véleményezett "gazdák" állattartási körülményeit ábrázolja.

Bejegyzés: Állattartás ma Magyarországon - Bicske és környéke, 2018. - Erős idegzetűeknek
Bicskanyitogató, amikor a magyarságot egy itt élő kisebbség viselt dolgai után itélik meg..

Bejegyzés: Állattartás ma Magyarországon - Bicske és környéke, 2018. - Erős idegzetűeknek
Sajnos nem csak az állomás hanem a közlekedés is pocsék

T Jegyző Úr !
Panasszal szeretnék élni a Bicske helyi járat buszközlekedés miatt,kérem levelemre reagálva intézkedni szíveskedjen,arról értesíteni,amennyiben nem történik valami megoldás magasabb fórumhoz fordulok.

Jung Józsefné,Bicske Csákvári ut 14 fs 4.(20 éve élek itt ,az Önkormányzattal semmi problémám nagyon tisztelettel bánnak és segítenek,amit szeretnék is megköszönni.)

A helyi járattal kapcsolatban kérnék segítséget,nem csak az én nevemben,mindenki aki közlekedik vele,menetrend szerint a busznak érintenie kell a csákvári utcát,mivel egyik pénteken történt egy baleset a buszsofőr nem tudott befordulni,így összetörte a hátsó ajtaját a buszon ültem,azóta nem hajlandó a busz eddig kijönni,kérdem,én,három pici gyermeket hordok haza az óvodából,segítek a családnak,nekem ők semmi rokoni kapcsolatban nincsenek,kénytelen vagyok velük az állomásról
az ötödik vágány után a síneken közlekedni,több diákkal együtt,persze ha teher vonatot tolnak a sínre akkor ülünk az állomáson néha elég sokáig,vagy a Kinizsi utcától végig gyalog,rengeteg autó,közlekedni itt is veszélyes,felüljáró nagyon rossz állapotban van,azon átmenni nem tudok(nem bírom a magasat,tériszonyom van)ki van támasztva ,az is életveszélyes,arról volt szó
megcsinálják az utca végén a buszfordulót,ha sár van nem tud megfordulni,azért volt engedély arra,hogy az udvarban forduljon,mivel a vas oszlop amit ki lehetne szedni.akkor semmi probléma,valamikor jártak a nagy teherautók,még a laktanya idején,addig még nem lesz majd valakivel nagyobb baj,a bőrömet viszem a vásárra,főleg a gyerekek miatt,akikre nagyon vigyázok,nem szeretném ha börtönbe kerülnék,akkor kit fognak okolni,nyilván aki arra jár,nincs kinn,hogy átjárni tilos,mindenki saját maga felelőssége,ha csak rólam lenne szó nem is érdekelne,gyerekek,idősek,vannak,állomás ennek része teljesen el van zárva a várostól,de az adót behajtják,a központ meg ragyog mindentől,amíg itt veszély áll fenn,ez lenne a fontosabb,ezúton kérném intézkedni szíveskedjen(ha kell a tévéhez fordulok segítségért)

Bejegyzés: Ír az olvasó és kérdez
1971-72 ben lakója voltam az otthonnak. Szerettem ott lenni.

Bejegyzés: A Gyermekotthon utolsó éve?
@diggerdriver: nagyon jól tetted, köszönöm. Most hallottam Grúziában egy jó dumát az útitárs baráttól: SOSE FELEDD, HOGY HONNAN INDULTÁL, MERT KÜLÖNBEN NEM TALÁLSZ HAZA :) ha apukám élne, ezt a posztodat már mutattam volna neki. tudta volna, miről beszélsz. nagynénémnek, aki szembe'szomszéd az egykori Vámosi/Babosa házzal, ahová építettél, neki azonnal elküldtem. Ő egy lexikon a bicskei dolgokat tekintve.

Bejegyzés: Őszinte emlékezés íródott Londonban Bicskéről
Az a helyzet Tóni hogy mikor söröztünk a Pizzafalóban akkor határoztam el hogy ezt meg kell írnom. Bicskéhez való hozzáállásodat látva.
Írnom kellett a faluról mint fogalomról és a falusi Bicskéről ahonnan indultam és ahova bármekkora utat bejárva vissza szeretnék térni valamikor.

Bejegyzés: Őszinte emlékezés íródott Londonban Bicskéről
Ahogyan irod: legyenek jó állapotú utak, járdák, de ehhez tenni kell. Hát hadd tegyék, javitsák ki a hibákat, bár egy héttel illett volna eltolni, ha már eddig vártak vele. Városszerte szükség lenne a javitásokra, személy szerint inkább kerülnék, várnék, csak legyen megcsinálva.
A másik, amit már én is szorgalmaztam korábban, h legalább jó időben hagyjuk az autót és gyalogoljunk, biciklizzünk, itt nincsenek távolságok.

Bejegyzés: A közlekedésről beszélgetünk - Ír az olvasó
@metal: dehogy kellene elfogadni. elég sokat elfogadunk minden téren. a felső vezetékek alkalmazásán és a dízelen kívül is lehet más megoldás, ezúttal nem a kézi hajtányra és napelemes mozdonyra gondolok. a társaság utaztatásra vállalkozik. aki jegyet vált, leszerződik velük. nyilván védetté tették magukat ebben, de ilyen kihagyásoknál gyorsan reagáló közúton történő mentesítést kellene indítaniuk. ez lenne a felelős eljárás.

Bejegyzés: Hajnali kettőkor még Bián vesztegelt az éjféli vonat
@Bicskei-Szó: Nézd ez olyan, hogy a fák rádölnek a felsővezetékre. Nincs az a felsővezeték, ami ezt kibírja. Lehet azt csinálni, hogy kivágunk minden olyan fát, aminek esélye van rádőlni, de akkor meg kánikulában lesz sírás-rívás. El kellene fogadni, hogy nem lehet mindent előre kivédeni.

Bejegyzés: Hajnali kettőkor még Bián vesztegelt az éjféli vonat
@metal: így van. de azt nem tudom, hogy a szerelvényen milyen tájékoztatás volt. nyilván megköszönték a türelmet a kedves utasoknak és elnézést kértek.

Bejegyzés: Hajnali kettőkor még Bián vesztegelt az éjféli vonat