Az első mérkőzésük Pázmánd ellen lesz, s ha sikerül megismételniük a tavaly tavaszi bravúrt, jó az esély a felsőházas szereplésre. Erre készülve igazán fontos a jó erőnlét, így heti két alkalommal teremben, egy alkalommal az állóképesség növelése érdekében szabadtéri futó és erősítő gyakorlatokat végeznek a lányok. Az elmúlt héten a mínusz 8 fokos hideg ellenére a majdnem teljes csapat gond nélkül teljesítette a kiírt szakaszt, így az ünnepek alatt megszokott pihenéssel párosuló leeresztésnek nyoma sincs! Sajnos egy elsőre komolynak tűnő sérülés beárnyékolja a felkészülést, nevezetesen a csapat irányítójának Pordán Adriennek a jobb kézfeje eltörött, de nem kell műteni, így várhatóan február elején csatlakozhat a csapathoz.

Nagy tervek vannak készülőben a csapat háza táján, ugyanis két poszton várható erősítés, igazolni szeretne a csapat kapust, és egy beálló-irányító játkékost, valamint egy tatabányai ifjú tehetséges játékos is érkezhet átlövő posztra. Jelenleg folynak a tárgyalások a potenciális játékosokkal. Remélhetőleg visszatér egyik univerzális csapattagunk Schreighart Ágnes, akit nagyon várunk. A csapat egy pártfogója, aki egyelőre nevének elhallgatását kérte, komoly promóciós anyagot készített, mely anyag segítségével megpróbál szponzorokat szerezni a BTC női kézilabda szakosztályának, s ennek segítségével egyszerűbb lesz a játékosok élete, komolyabb és több edzésmunka végezhető, mely az eredményességet hozza magával, valamint ezzel megalapozható lesz az utánpótlás bázis kiépítése, de ez még a jövő zenéje!
 
Rehák Zsoltné arra kérdésre, hogy mit vár a szezon további részében a csapattól, annyit mondott, a felkészülésre koncentrál, hogy minél előbb elérje, vagy meghaladja a csapat erőnléte a mentális és morális egység konstans szintjét.
 
Ennek fényében a Bicskei Torna Club elnöksége jó felkészülést és eredményes tavaszi szezont kíván a lányoknak! Hajrá csajok! Hajrá Bicske!

Adravecz Attila 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása