Olvasóinkat is zavarja a rendszámmal vagy anélkül, jó vagy roncs állapotban, hosszú ideje közterületen parkoló autók látványa. Egy felsorolással egészítették a Bicskei Szóban megjelent legutóbbi véleményt. 


Mindenekelőtt elmondták, hogy főleg azok szúrnak szemet, melyek hosszú ideje parkolót  foglalnak, miközben abból kevés van.   

A jó hírrel kezdjük: a Spar és Tesco parkolóban vszteglők valamint a Lidl parkolóban hosszú időt napozó egy jármű  már nincs ott. 

Viszont a  Bocskaiban  piros Swift rostokol. 

A könyvtár főbejárattal  szemben egy szürke VW Saran dekkol, szintén régóta. 

A Sváb pékség előtt kiszakadt futóművel fehér Swift vesztegel.

Az MBH bank előtt egy ezüst Zafira várja jó sorsát. 

Feljebb a Vajdával, Postával szemben egy zöld Ford Focus "garazsírozva". 

A Pizzériával szemben szürke Astra hibernálódott. . 

Ami rendszám nélkül áll (az MBH előtti kocsiban benne van a rendszám) az is rendes parkolóhelyet foglal, aminek szűkében vagyunk a forgalmas központban

A Cigányhíd után is áll egy autó elhagyatva. 

És a tömbök között is a központban Telepen. 

Meg egy-két ház előtt közterületen rondítják a teret, akár rendszámmal, de jól látható,hogy régóta nem mozdultak.

Azok zavaróak főleg, amik rendes kialakított parkolóhelyet foglalnak

A Telepen az Akácfai lakótelepen egy-két tömbnél van benőtt autó is.  Ugyanígy a Kisfaludyban is akad.

Rendszámosak, s lehet a tulaj megbeszélt parkolóhelyén áll. Csak rég nem használta. 

Van olyan bicskei porta, ami előtt több leharcolt autó áll. Még egy bicskei templom mellett is ott könyörög egy régi autó, hogy legyen végre jobb sorsra érdemes.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bezzeg amikor nekünk a kerítés elbontásakor pár beton darab, és sóder volt közterületen a kapubeállónkban (a kapubejárót építettük), akkor fél napon belül kivonult a közterület felügyelet...
Még éve elején jeleztem ezeket Druzsin Lászlónál, ő az illetékes. Arra hivatkozva kért kis türelmet, h ő nemrégiben vette át a posztot. Aztán elteltek hónapok, fél év, nem történt semmi. Majd nemrég eltűnt Árpi bácsi virágboltja elől a Bravo, majd a Zafira is a bank elől; ehhez közel egy év kellett. A jogszabály 30 napot ad..
Megjegyzem, a Péróban is van hasonló, és a házak előtt letett sitt és tüzelő is illegális foglalásnak minősül, ezek esetében 72 óra limit, mégsem érdekel senkit.
süti beállítások módosítása