A megyei III. osztályban idén még pontvadászaton kívűl indultak, mert a csapat csak a tavaszi szezonra állt össze. A következő szezonban már szeretnének indulni, az egyesület azonban még nem adta le a csapat nevezését.

Kezdő játékosok: Miklós Balázs (kapus), Balogh József (csapatkapitány), Vörös Róbert, Vörös Zoltán, Gulyás István, Horváth Péter, Németh Zsolt, Németh Márk, Máté Attila, Pozsgai Mihály, Oláh Kálmán

Csere játékosok: Csecsei Péter, Mitru László, Apostagi Tamás, Jónás Lajos, Sándor Dávid, Bodor András, Antoni László, Németh Medárd, Fortágh Tamás

Magyaralmás ellen, idegenben (1:5)

56 rúgótt gól, 11 kapott (+45) góllal zárta a csapat a tavaszi szezont. 32 pontot szereztek, 3:0-ra verték meg az első helyezett Bodajkot, ami már önmagában is a középmezőnyt jelentené, s mindenképpen megemlítendő, hogy a bajnokságban csak a második felében indult el a csapat, (tehát 11 mérkőzéssel kevesebbet játszott ellenfeleinél) - bajnokságon kívűl. Így tehát pontot nem szerezhettek ellenünk a csapatok, de ettől függetlenül ugyan olyan komolyan vették a játékot, mintha fennálna a pontszerzés lehetősége, hisz csak így tudták megismerni ők is a csapat taktikáját, stratégiáját, ami még jól jöhet a következő szezonban.

Gólöröm

Bár mérlegük igen csak pozitív jeleket mutat a következő szezon játékához, a csapat edzője, Erdész Ferenc kevésbé van megelegédve a játékosok teljesítményével, hozzátéve, hogy szerinte nem is az volt és nem is az lesz a lényeg, hogy hányadik helyen végez a csapat hanem, hogy mindenki teljes erőbedobással játszon, mind fizikálisan - mind mentálisan. Szerinte a gond az, hogy a játékosok nem a legjobb teljesítményt nyújták önmaguk képességeihez képest, még ha az eredmények nem is erről árulkodnak.

Van aki már kiöregedett az ifjúsági csapatból, de még nem érett meg, vagy nincs is kedve az NBIII-as csapatban játszania, van aki évek óta most lépett pályára először. Heti három edzésben készülnek fel a játékosok a következő szezonra.

Egyre többen látogatnak el a meccsekre

Információink szerint több játékos igazolása is folyamatban van, erről majd az igazolások lezártakor értesülhetünk a Bicske II Hivatalos Weboldalán.

Izing Máté

Fotók: www.bicskeitc2.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása