Bicskén a Kossuth téren lévő élelmiszer áruházból hétfőn kora délután egy fiatal nő próbált meg kisétálni két vastagkolbásszal a kabátja alatt. Ugyanitt délelőtt egy teljes bevásárlókosárnyi holmival trükközött egy anyuka, de mindkettejüket kiszúrták a biztonsági őrök és rendőrt hívtak…

A 26 éves nő azt hitte senki sem látja, amikor a két rúd vastagkolbászt a kabátja alá rejtette, de tévedett. A biztonsági őr akkor szólította fel, hogy menjen vele az irodába, amikor elhagyta a kasszát. Kérésre előadta az elrejtett holmikat. Az általa okozott 1800 forintos kár így megtérült. Az időközben helyszínre kért járőrök előtt is elismerte a lopást, azonban hozzátette, hogy egy általa ismert nő vette rá, hogy lopjon, ellenkező esetben megveri. A Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kiderült, hogy a fiatal nő középsúlyos értelmi fogyatékos, a Bicskei Szociális Otthon lakója, így őrizetbe vételétől eltekintett a hatóság. 
 
Ugyanebben az áruházban délelőtt egy fiatal anyuka próbált meg kilopni egy bevásárló kosarat, annak több, mint 16 ezer forint értékű  tartalmával. A nő az összekészített kosarat a főbejárat kívülről nyíló fotocellás ajtaja mellé tette, ő maga a pénztár mellett üres kézzel távozott. Később a bejárat felől próbálta elvinni a kosarat, de a
biztonsági őrök tetten érték. A rendőrkapitányság járőrei előállították a 26 éves helybéli nőt, akinek adatait is a kapitányság épületében állapították meg, hiszen nem volt nála semmilyen irat.
Szabálysértési feljelentéssel éltek vele szemben. Négyéves gyermekére, valamint néhány hónapos csecsemőjére tekintettel szabadították.
 
FMRFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása