Szeptember 29-én egy régi típusú sötétszürke platós kisteherautóról hasított akácfát kínált két férfi és egy nő a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Tabajd településen élőknek.

 

Az ajánlattal élt is egy helybéli, de megbánta. Az idegen alkalmi árusok csúnyán becsapták…

A sértett a miatt tett bejelentést, mert kiderült, hogy az alkalmi árusok megtévesztették. A kocsiról lerakott fa mennyisége kevesebb volt, mint amiben megállapodtak. Az elkövetők így a piaci árnál jóval magasabb haszonra tettek szert.
 
A bűncselekményt két 30-40 év közötti férfi, valamint egy 30-40 év közötti nő követte el. Az egyik férfi és a nő kreol bőrű, míg a másik férfi fehér bőrű volt. Mindkét férfi kb. 180 cm magas, erős testalkatú, egyenként kb. 100 kilogramm súlyú, hajuk sötét, rövidre
nyírt, míg a nő vékony testalkatú, vöröses barna vállig érő hajú volt. 
 
Az általuk használt gépkocsi egy nagyon régi platós kisteherautó, a fülkéje sötét szürke, három személyes, elején horpadással. 
 
A csalás ügyében eljárást folytató Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy aki személyleírás alapján az elkövetők azonosításában a segítségükre tud lenni, vagy a járművel kapcsolatban rendelkezik érdemi információval, jelezze a 22/566-020-as telefonszámon, vagy munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószámok bármelyikén.
 
A rendőrség egyúttal továbbra is nyomatékkal kéri, hogy ne vásároljanak alkalmi árusoktól!

FM RFK
 
 
 
 
 
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása