Szelíd motoros?

Címkék: rendőrség

2011.12.06. 17:52

 A bicskei rendőrök a délután folyamán egy csákberényi férfivel szemben intézkedtek Csákvár és Vérteskozma között.

A motor – amivel közlekedett – szemmel láthatóan rossz műszaki állapotban volt, és rendszám sem volt rajta, ezért akarták ellenőrzés alá vonni. A férfi azonban nem állt meg a rendőri jelzésre. Végül Vérteskozma belterületén sikerült megállítani.

Az igazoltatása során semmilyen iratot nem tudott átadni a rendőröknek, valamint ruházatátvizsgálása során kabátzsebéből kábítószergyanús anyag került elő. Így a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a növényi származékot lefoglalták tőle. Miután megtörtént mintavétele gyanúsítottként hallgatták ki kábítószerrel való visszaélés miatt. A motorral való közlekedés miatt szabálysértés miatt is felelnie kell.       
 
Bicskén, a Babos hegyről került előállításra az este folyamán egy nő, aki barátnőjével szóváltásba keveredett, és amikor a rendőrök igazoltatták, nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. Miután a Bicskei Rendőrkapitányságon adatait leellenőrizték, szabadon lett engedve.
 
FM RFK Sajtószolgálat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása