A 2012-ben megalakulásának 100. évét ünneplő Bicskei TC  Bicske II. csapatának bicskei labdarúgói, huszonkét bicskei fiatal ma délután is edzőmérkőzéseket játszottak a BTC pályáján - Erdész Ferenc és Peiclich Attila edzők vezetésével.

RÉGI IDŐK FOCIJA. A Bicskei TC labdarúgó csapata 1922-ben. Középen Prockl Gyula, a BTC alapítója (A Petőfi Művelődési Központ helytörténeti fotódokumentációjából származó felvétel) 

 

 A csapat BTC-s támogatói csirkepörköltet főztek bográcsban, amit a BTC Klub feliratú tárgyalóba szállították, galuskával tálalták saját költségükre. Sütemények, üdítők kerültek az asztalra a 22 fiú elé és közben zene szólt.

A csapatot gyakorlatilag csakis a lelkes támogatók tartják fenn, a Bicske város által igencsak megkurtított BTC támogatásból nekik szinte semmi nem jut, összefogásuk közösségi ereje, a futball szeretete mégis megtartja őket - derült ki szavaikból. 

A Bicske 2. teljesítménye Peiclih Attila pályaedző szavai szerint lehetne jobb is, hiszen a bicskei fiúk  második helyen állnak a tabellán és lehetnének elsők is.    

Kupicányi Korondról beszerzett áfonyapálinkával mondtak köszöntőt az edzők és a szurkolók, boldog új évet kívánva egymásnak.

Hajrá Bicske!   

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása