- Az óév gyökeresen megváltoztatta életünket, hiszen annyi várakozás után, megindult szeretett hazánk megújulása - mondta Tessely Zoltán a Fejér Megyei Hírlapnak.  

-  Ezért szeretnék most köszönetet mondani minden jobbító szándékú embernek és közösségnek Bicskén.  Bízom abban, hogy biztonság, egészség és szeretet övezheti egész közösségünket a 2012-es esztendőben.  A városunknak pedig azt kívánom, hogy az 2011 évi fejlesztéseink befejezésével, 2012-ben is hasonló mértékben indítsunk új meghatározó beruházásokat Bicske város fejlődéséért. Várom a felszíni csapadékvíz elvezetésére, a városközpont rehabilitációjára, a belterületi gerinc utak fejlesztésére beadott pályázataink sikerét és azt is, hogy ipari területeink jobb megközelíthetőségében is előre tudunk lépni az új esztendőben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyira kellett gondolkodnom, hogy mi a szöszt is újított itt Bicskén, mert én csak rombolásra emlékszem, aztán most, hogy töröm a fejem rájöttem csinált egy busz megállót a gimi elé, amit nagy ceremóniával átadott!!!! Aztán eszembe jutott a rendelő, na de azt nem ő kezdte el, csak belecsöppent és magáénak gondolja! Tud még valaki valamit amit ő alkotot itt, az építmény adón kívül?????????????
Tudtommal a buszmegállót is a szomszéd falvakban élők kezdeményezték. Az integráción kívül semmi alkotásról nem tudok én sem, bár azt sem nevezném annak, inkább rombolt, mint épített.. A rendelő pedig.. szép-szép, de még igen messze van az igazitól. Éppen ezért én azt kívánom a városunknak, hogy ne az folytatódjon, ami elkezdődött 2011-ben...
Nem, nekem sem jut eszembe egyetlen Tessely-eredetű alkotás sem, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy az építményadó azelőtt is megvolt, csak kommunális adónak hívták (és másképp számolták).
Talán a térfigyelő kamerák? ja azok sem!
süti beállítások módosítása