A fennállásának 100. évfordulóját idén ünneplő BTC jubileumi évében a megyei harmadosztály bajnoki címét megszerezve jutott a Bicske II. bajnok csapata a megyei másodosztályba 11:0 arányú győzelemmel a Vértesboglári SE csapata ellen. 

A mai győzelem a Vértesboglár alsóházi, de a bajnokesélyes Bicske ellen becsülettel pályára lépő legénysége ellen több volt a bicskei futballszeretők számára, mint hab a születésnapi tortán, hiszen ez az év volt a Bicske II. csapatának legelső, bemutatkozó esztendejének utolsó meccse, ahol nagyon is hozták a formájukat a született bicskei bajnokok!
 
A mérkőzést az első percektől tökéletes bicskei mezőfölény jellemezte, Vértesboglár kapusa a sok kapott gól másfél-kétszeresét hárította.   
 
A csapat segítői többek támogatásával látták vendégül bajnoki bográcsos marhagulyásra mind a csapatokat és a szurkolókat, utóbbiak több százan szurkoltak.  
 
 
- Csapatunk nevében köszönöm meg azt a sok segítséget, amit az elmúlt másfél esztendőben kaptunk a sok mellénk álló, bennünket segítőktől  - mondta Erdész Ferenc edző.
 
Szép volt fiúk! Köszönjük!  
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása