Búcsú a kastélyparkban

Címkék: kastély btc

2012.06.02. 10:37

 A bicskei búcsú holnap a Batthyány kastély parkjában kerül megrendezésre a Bicskei TC szervezésében, melyből a Kossuth Zsuzsanna Gyermekotthon Alapítványát, a Mentsvárt is támogatni fogja a 100 éves sportklub. 

A bicskei Tesco parkolójában azért telepedtek le hintások, mert drágállották azt a helypénzt, amit a BTC kért tőlük és megegyeztek a bicskei Tesco-val. Mint azt lapunk megtudta, a BTC egy forinttal sem kért többet a tavalyi helypénznél. Egyes információk szerint azért is választották azt a helyet, mert a behajtást nem tudták volna szerelvényeikkel rendesen megoldani.

A BTC szervezői arra kérték lapunkat, adjuk hírül: a Tesco parkoló hintásai ne tévesszenek meg senkit, az IGAZI BICSKEI BÚCSÚT A KASTÉLYPARKBAN TARTJA A VÁROS.   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása