Miközben alpolgármestert nevezünk ki főállásba, és a haveroknak is jut egy kis zsozsó, Bicske több pontján ilyen rendbe hozatlan kátyúk veszélyeztetik kerékpárosok, köztünk gyermekeink testi épségét. A Budapest Bank előtti útszakaszon kialakult kátyúra hónapokkal ezelőtt hívtuk fel a városvezetők figyelmét és szintén központi helyen fekvőre. Valószínűsítem, hogy kampány  előtt rendbe is fogják hozatni, ún. politikusaink olyankor ébrednek rá, hogy az ördög a részletekben.  

Tessely Zoltánnak javaslom, esetleg vágjon át szalagot zászlófelvonás mellett, amikor a kijavított kátyúkat az észleléstől számított három év múlva átadja. 

Olvasónk fotóját és írását köszönjük szépen! Megjegyezzük, hogy a fotó az egyik bicskei iskolaépülettől  30 méterre készült, a forgalmas Prohászka utcán.         

Olvasónk üzenete Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármesterének:  

Prohászka kátyú láb.jpg

"Nem cipőreklám, hanem ellen-reklám a Városházának, ahol ugyan a városvezetők szerint "jól mennek a dolgok", miközben tegnap kis híján összetörte magát egy biciklis a Prohászka utcában, egy pofás kátyú miatt. Ebben az utcában, az iskolától a Vörösmarty utcai kereszteződésig a menetirány szerinti jobb oldal tele van bekötési süllyedéssel, tavaly itt egy utánfutóból kiesett egy hordó, pedig a sofőr aligha ment 40-nél gyorsabban, a kölykök a bicikli gyerekülésében majd' elharapják a nyelvüket, többen áthúzódnak a szembe-sávba, amíg csak lehet...

És "most" a tetejébe itt díszeleg ez a kátyú és senkit nem érdekel. Szedjék már össze magukat, míg valami nagy baj nem történik. 

Ahelyett, hogy önmaguk és egymás zsebét tömik pénzzel és egyébbel, kérjük a várossal is foglalkozni!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hallatlan! botrány! sajnos nem egyedülálló!
süti beállítások módosítása