Megkezdődött az őszi szezon. A BTC is megkezdte a menetelést a Sárszentmiklós érkezett a Kerecsendi utcai arénába vendégként, ahol a hazai csapat - no meg közel 300 néző várta Závotka Csongor sípjelét.

Álmos kezdés, lassan csordogáló mérkőzés kánikulában - ez jellemezte az első negyedórát. A 24. percben váltott ritmust csapatunk: Megyesi "Mena" László értékesítette a megítélt büntetőt. A gól szárnyakat adott a csapatnak közel negyed órán keresztül, a BTC ráerőltette akaratát az ellenfélre aztán a félidő utolsó perceiben védelmi megingást Balogh László pöckölt az üresen maradt hazai kapuba. A félidő legutolsó percében viszont éppen Miklós Balázs bravúrja kellett a döntetlen megtartásához.

A második félidőben csapatunk húsz perc alatt eldöntötte a mérkőzést. Az 53.percben Oláh Kálmán, az 58.percben Molnár "Gúnár" Attila, a 61.percben Megyesi "Mena" László szerzett gólt: 4:1.

Megvolt a jó rajt, bízunk benne, hogy továbbra is eredményesen tudunk szerepelni.

Szeretném megköszönni a szurkolóknak a biztatást, a csapat felé áradó szimpátiát és az utóbbi napokban részemre nyújtott segítséget (fűnyírás,pályafestés,rendezőgárda munkája, jegyárusítás),mellyel szakosztályvezetői munkám segítették és a csapat sikerében így oroszlánrészt vállaltak

Márton Imre szakosztályvezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása