- A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat egy 57 éves bicskei férfi ellen halált okozó testi sértés büntette miatt - közölte a Bicskei Szó kérésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, ezzel megerősítve korábbi hírünkben közzé tett információnk hitelességét. 

Bicskén a Diófa utcából 2012. január 01-jén a délutáni órákban egy nő tett bejelentést arról, miszerint egy férfi elhalálozott a házukban.

A kiérkező járőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, a helyszínen egy harmincéves férfi holttestét találták meg. A házban tartózkodó negyvenhárom éves nő és ötvenhét éves éves férfi egybehangzóan elmondta, hogy a fiatal férfi, aki az asszony volt élettársa, rájuk törte az ajtót és mindkettőjüket bántalmazta.

A verekedés során az ötvenhét éves férfi védekezés közben kést ragadott és azzal megszúrta a támadójukat, aki ennek következtében a helyszínen meghalt.

  A cselekmény során az az 57 éves férfi és a 43 éves nő is súlyos sérüléseket szenvedett. Kórházban ápolják őket. A jogos védelmi helyzet vizsgálata folyamatban van, az elkövető szabadlábon védekezik a büntető eljárás során - zárta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása