Eltűntek és körözött csalók

Címkék: rendőrség

2013.01.10. 17:08

A bicskei járőrök 2013. január 09-én hajnalban egy óbarki férfit állítottak elő a Bicskei Rendőrkapitányságra, ugyanis amikor ellenőrzés alá vonták, a rendőröknek nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. A kapitányságon a nyilvántartón keresztül leellenőrizték, majd szabadon engedték. 

Eltűnés miatt körözték

A vértesboglári körzeti megbízott 2013. január 09-én egy óbarki fiatal lányt állított elő a Bicskei Rendőrkapitányságra, miután kiderült ellenőrzése során, hogy eltűnés miatt körözés van elrendelve vele szemben. A nyomozók törvényes képviselője jelenlétében meghallgatták, majd ezt követően átadták neki.

Csalás miatt körözték

Felcsúton intézkedtek a rendőrök 2013. január 09-én este egy kecskeméti férfivel szemben. Amikor ugyanis a nyilvántartón keresztül leellenőrizték, kiderült, hogy ellene a Kecskeméti Törvényszék BV. Csoportja körözést adott ki csalás bűncselekmény elkövetése miatt. Így a személyt a rendőrök elfogták, majd előállították a Székesfehérvár BV Intézetbe.



Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása