Egyre többen nem értjük Bicskén azt, miért kell az uszodát hétvégente 11 órakor bezárni 15 óráig, hogy aztán délutántól este kilencig megint üzemeljen. Egyre többen kérték tőlem, 0 Ft+Áfa/hó javaslatnak vessem föl ezt is. 

Egyre többen nem értjük Bicskén azt sem, miért kell hétvégén délelőttre bezárni a szaunát, hogy aztán délután tömegnyomor legyen benne. Olyan ez, mintha a kávéházak hétvégén reggel és délelőtt valami általuk sem egészen megértett okra hivatkozva nem árulnának kávét.

Rendben van, ha spórolnak nagyjaink, de akkor miért tették főállásúvá a bicskei alpolgármestert uszodai hivatkozással, miközben az előző lokálpatrióta alpolgármester nem fogadott el honoráriumot munkájáért.     

Olyan ez, mintha a fagylaltozó bezárna hétvégén néhány órára, ahelyett hogy például marketing révén új vevőket szerezzen az üresebb órákra is.  

Széles-e hazában nincs még egy olyan uszoda, ami hétvégén bezár napközben 4 órára és délelőtt nem üzemelteti wellness-szigetét.

Lehet, hogy vannak olyan munkanapokon dolgozó emberek, akiknek jólesne a szombat délelőtti szauna/úszás, hiszen délután (szerencsére) órákra foglalnak el négy hosszból kettőt a tornázók, akik közül érthető módon azután sokan mennek szaunázni is.    

A közönség nagyobb része csak a wellness sziget miatt jön, kevesebb rész mozog is és kényezteti is magát, a legkisebb rész csakis úszni jár, köztük olyanok, akik egy-két órát szinte megállás nélkül úsznak.     

Az meg már csak hab a tortán, hogy az uszoda egyébként kiváló kollégái szombaton-vasárnap kétszer járnak be dolgozni és télen-nyáron kétszer mennek haza. 

0 Ft+Áfa/hó szaktanácsért javaslatom a testületnek, olyan határozatokat hozzanak, amit ők maguk és a városlakók is megértenek: helytörténetünk egyik legnagyobb beruházását, a legrégebben várt fejlesztések egyikét - talán ne tartsuk már bezárva hétvégén napközben 8 órára  - fennállásának negyedik évében.

Félműszakot akarnak megspórolni? Keressenek más eltörlésre érett kiadást, van egy két ötletem. 

A legjobb az lenne, ha az uszoda wellness szigetével együtt minden hétvégén reggel 9 óra 15 perctől 21 óráig nyitva lenne. 

Izing   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása