Az egyik bicskei nagy áruházban is tolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök 2013. október 24-én. Egy 37 éves helybéli férfi volt az, aki két üveg vodkát leemelt a polcról, majd bement a próbafülkébe, és ott az italokat a ruhájába rejtette. Amikor a kasszáknál járt, a biztonsági kapu bejelzett. A biztonsági őrök ezt észlelve, odaléptek hozzá. A férfi azonban megpróbált elmenekülni. Futás közben a vodkák kiestek a ruhájából, és összetörtek. A férfit, elfogását követően a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették - írja közleményében az FM RFK.    

Az kimaradt a hírből - jegyzi meg olvasónk -, hogy egy öt-hatéves éhes gyerek is volt a tetten ért személlyel, aki élelmiszert is lopott. Ez persze, mármint a nyomorúságuk, semmiféleképpen nem engedi a tulajdon elleni vétséget, de a teljes képhez hozzátartozik.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása