Ma éjjel 10 óra tájban a központban fekvő József Attila utca teljesen sötét volt, egyetlen lámpa sem égett. Odalenn az Öregtószeg durván sötét mélyében a benzinkút lámpái voltak a legközelebbi fényforrások.  

Igaz, nem túl hosszú a Kézai Simon 13. századi krónikásról elnevezett Táncsics utcából nyíló utca. De bizony ott összesen három lámpatest működött elejétől a végéig.

Eközben a Bicskei Polgárőrség feliratú szürke színű Suzuki Ignis ott parkol a díszkövön, a Szent István-szobor alatt. Korábban a bicskei újság nagyon pozitív hírként tálalva a valóban bölcs döntést azt írta, hogy amíg az új bicskei polgárőrség nem lesz hivatalos egyesület, addig ezt az autót a közbiztonság szolgálatában átadják a bicskei rendőröknek.

Ehhez képest ott áll a díszkövön, nem tudni minek a szolgálatában.

A kisfiú is tudja már, hogy a közvilágítás és közbiztonság összefüggenek.  

Ígértek térfigyelőt. Párat mutatóba fel is tettek. Tudták a kedves olvasók, hogy ezek nem is a bicskei kapitányságra vannak bekötve, hanem Fehérvárra? 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása