A bicskei járőrök 2014. június 5-én délután a helyi vasútállomáson intézkedtek egy fiatalkorú lánnyal szemben, aki érvényes menetjegy nélkül utazott, majd a jegyellenőröknek és a kiérkező rendőröknek is más személy adatait próbálta megadni. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították a tinédzser valós adatait, amely alapján kiderült, hogy ellene a Bicskei Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A lányt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei 2014. május 7-én 1 óra körüli időben Csákváron, az Ady Endre utcában igazoltattak egy 24 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során a férfi ruházatában kábítószernek tűnő anyagot találtak. Az egyenruhások a fiatalembert előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol tőle a gyanús anyagot lefoglalták, majd szakértői vizsgálatra küldték. A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: FMRFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása