A bolgár példa

Címkék: tessely

2014.06.12. 18:21

Az Index videóján Tessely Zoltán is megszólal, természetesen jónak, szépnek látja a minisztériumok vidékre vitelének tervét. Amire mellesleg Európában talán csak bolgár példa van. Az sem zavarja az Országgyűlésben állítólagos  képviseletünket ellátó általános iskolai tanárt, hogy ezzel a húzással - aminek tervét jelenleg csak vizsgálják -, Bicskétől messzebbre kerülnek minisztériumok.

A Honvédelmi Minisztérium Fehérvárra menne. Debrecenbe költözne a Földművelésügyi Minisztérium és Kecskemétre a vidékfejlesztési tárca. Tessely Zoltán arra a kérdésre érdemben nem tud válaszolni, hogy mégis milyen helyzetbe kerül Vas megye népe, ha minisztériumi ügyintézés érdekében nem Pestre, hanem Debrecenbe kell mennie. Egy másik képviselő szerint ez az ország a leghosszabb átlóján 4 óra alatt beautózható. Igen. Ha van költségtérítés és szállodaszámla térítés.

        Részletek....    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ötlet kvalitásától függetlenül, nem szabadna arra hivatkozni kritikaként, hogy hol működik vagy hol nem működik hasonló rendszer. Ez nem érv. Akár Nyugat-, kelet-európai, ázsiai, amerikai példa, akár saját ötlet, ettől még lehet jó és rossz egyaránt.
süti beállítások módosítása