Nem hivatalos információink szerint a bicskei Fidesz polgármester-jelöltje Pálffy Károly. Alpolgármesternek Bálint Istvánnét jelöli a Fidesz.  

Pálffy Károly, aki alpolgármester korában megszavazta önmaga főállásúvá tételét és fizetésének duplázását - civilben hittantanár volt.Bálint Istvánné alpolgármester-jelölt a menekülttábor egyik vezetője, a helyi Fidesz elnöke.

A Jobbik minden bizonnyal Gáspár Kornél volt országgyűlési képviselőjelöltet indítja polgármester-jelöltként, aki természetvédelmi mérnök.

Az MSZP jelöltjéről nincs hír.

Független jelölt(ek) személye nem ismert.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isten óvjon minket, hogy a "gyenge" képességű Pálffy Károly Úr legyen a polgármester Bicskén.
Bálint Istvánné megállná a helyét..karakán ,talpraesett....stb amilyen egy polgármesternek kell lennie! Sajnálom,hogy egy párt mellett áll és nem az ő egyéniségét hozza ki Bicskéből..pedig az lenne a jó..!! így pedig meg lesz kötve a keze mit tehet..mit nem!....Aki őt ismeri sokan szeretik,,és ha független lenne...még többen mellette lennének....( mivel a magyarok iszonyún nagy pofont attak a magyar politikának,az érdektelenség formájában ,hogy nem ment el az ország fele sem szavazni..az európai p.ment választásról nem is beszélve) ezért part mivoltja necces. El kellene hinnie önmagában is egy fasza csaj...Vagy majd ha polgármester lesz rájön...
Mellesleg kívánom sikerét Bálint Istvánnénak!! De nem a Fidesznek..aki a siker eseteben a babért aratná!
csudálatosan szép névsor...főleg a szociálisan érzékeny srác...költségtérités saját zsebbe vastagon...és az agyatlan narancstábor megfogja szavazni...miközben éhenpusztulnak....no én kiállok ellenük ha kell van program is........és nem kell millás fizetés ellenben élhető tiszta rendes város ahol a város emelkedés tesz naggyá mindenkit legyen palota de nem királyokkal...
@rókafarka: esküszöm támogatunk!!!!
süti beállítások módosítása