Egy polgárőr, akit nem látsz az utcán.

A háttérben érted dolgozik. 

Kezdetben a nagyobb és régibb bicskei polgárőr csapatról szinte tudomást sem akart venni. Aztán szépen lassan fel tudta dolgozni a hozzá érkező véleményeket e ballépéséről, például fórumunkról is, ami 0 Ft +Áfa/hó szakértői díjjal, abból 20% visszaosztással dolgozik a városért.  Rájött, hogy megkerülhetetlen ez a Bicskéért hosszú évek óta dolgozó csapat életműve, akik már akkor dolgoztak városunkért, amikor Tessely Zoltánnak csak térkép volt-e táj - hozzánk képest.

Azt, hogy a polgárőrök díjazták, nem kritizálható. Diplomáciai vagy inkább protokoll lépés saját érdekükben. Tudjuk, értjük, frankó, hogy a az Év Polgárőre díj egy kötelezvény. Ehhez méltóan, őket támogatva kell dolgoznia a díjazottnak a továbbiakban. Így legyen.  

De ha már itt tartunk, mondhatta volna azt is (szerényen és rokonszenvesen) akár a nyilvánosság előtt: megtiszteltetés, hogy ez általam nagyra becsült polgárőrség megtisztel szakmai díjával, de még ebben az évben nem fogadhatom el ezt az elismerést, engedjék meg, hogy bizonyítsak Önöknek és egy-két éven belül visszatérünk rá.    

Így lett volna becsületes. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt szerkesztő úr,szeretném,úgy szép halkan megkérdezni öntől,hogy Tessely polgármester mikor viselkedett tisztességesen,mikor "játszott" becsületesen?Ő a fidess egyik bérence,és ugyan azt csinálja kicsiben, amit a gazdija nagyban.Ennek a pártnak,ennek a kormánynak nincs olyan tagja, aki a becsületét ne adta volna fel a pénzért!Tessely egy egyszerű tanár volt,egy néptáncos,aki a csizmája szárát ütögette tánc közben,aztán valamilyen okból kifolyólag polgármester lett és elvállalt egy olyan feladatott,egy olyan munkát amihez abszolút nem ért,nem is akar érteni,mert a szemei előtt csak a karrier és a sok pénz lebegett!Ő az a polgármester aki autó nélkül nem tesz egy lépést sem / csak akkor szállt ki az autójából mikor a a fotós megkérte erre/,nem ismeri a várost,nem érdekli a lakosok élete,azok problémája,nem érdekli semmi, csak a karrierje!Szegény polgárőrök,ahhoz,hogy tovább tudjanak létezni,kénytelenek voltak ezt a lépést megtenni,ő meg elfogadta ezt a gesztust, és szakított magának a tortából egy jó nagy szeletet,elvégre ez a szelet megilleti őt,gondolván! Tessely féle emberekre szokták azt mondani,hogy adj egy buta ,senkinek hatalmat a kezébe,majd meglátod,hogy Istennek fogja képzelni magát!És láss csodát Tesselynél ez bejött!Tessely véleményem szerint talán csak a hivatal lépcsőin gyalogol,másutt nem,ő nem ismeri a várost,ő nem ismeri a lakosságot,nem ismeri és nem is érdekli azok sorsa, élete!Pedig egy polgárőrnek aki járja a városunkat, annak én úgy gondolom.hogy ismernie kéne a lakosságot!Tudnia kell,hogy kikre kell odafigyelni,kik azok az emberek akik nagyobb odafigyelést igényelnek,melyek a veszélyeztetett város részek stb!Vagy netán tévedek?Tessely szerint biztos!De azért szerintem, a tiszteletbeli tagnak is kéne ezt tudnia!Tessely a város ura,akitől sok minden függ, és aki nem hódol be neki,annak annyi,és ezt a mi polgárőreink is tudják!Én személy szerint szégyellem,hogy ennek a városnak ilyen polgármestere van,ez a kis város sokkal jobb polgármester érdemelne,egy olyat aki szívvel,lélekkel a városér van,szívvel és lélekkel a városér dolgozik!
bár a karakánabb kiállás mégiscsak nem a jelölés lett volna mert a nyelvcsapás az nyelvcsapás.......utána meg majd hirtelen kihátrálunk igazi szép egyenes gerincű hozzáállás..ha pedig végképp komoly tanakodás végén akkor még szomorúbb...persze zoltán superman polgár,gyermekmentő,cselkirály,védtelen állatkák őrangyala(ahogy bicske jóakarója lázálma könnyeiben megfogalmazta...)bicskeiek nem is érdemeltek semmi jobbat sőt csak jó sok szenvedést kivánok hisz önként dalolva léptek bele..ügyesek vagytok a végletekig
süti beállítások módosítása