scmizt.jpgAz elsőként blogunk írt a 2011. óta jelenlévő por- és zajszennyezésről a Móricz Zsigmond utcában. Utoljára a Bicskei TV volt kénytelen hírt adni a témáról úgy, hogy a területen nem forgattak, az ott élőket meg sem kérdezték.

Szilágyi László polgármesterjelölt - mellesleg környezetvédelmi szakember kezdetektől hivatalokhoz fordult a kényes ügyben. A jegyzőtől, a környezetvédelmi hatóságtól és a MÁV-tól kért válaszokat, amiket már közreadtunk. (A legjobb a környezetvédelmi hatóság szövege volt, miszerint nincs por az apróra zúzott dolomitból napi ezer tonnákat vagonírozó területen, a családi házakkal szemben).

Szilágyi ezúttal a főügyészséghez fordult. Igen, kampánykor, nem véletlenül, igen, puszta protokoll-folyamat, de kezdetektől azt teszi, amit a jelenlegi  "képviselőknek" és városvezetőknek is meg kellett volna tennie a bicskeiek védelmében.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nos. úgy gondolom, végre van valaki, aki felkarolja a problémákat, és félrebeszélés nélkül tenni akar ellene.
Meg kellene köszönni neki.
Kampány ide vagy oda, szilágyi emberi tulajdonságokkal bír, nem mint a mostani vezetés. Ezt minden történés bizonyítja.
Nem szükséges magyarázkodni.
Nagyon bízok abban, megoldódik a "por" ügy! Én átjáróban volt ott a vasútállomáson várakoztam. Miután felszálltam a vonatra a port söpörtem a táskámról!Akkor akik ott laknak jesszusom..minden nap pfff .
süti beállítások módosítása