Bodmér község polgármestere levélben köszönte meg a bicskei járőrök segítségét.
„Köszönetet mondok azoknak a járőröknek, akik ilyen figyelmesek voltak, más mulasztását észrevették és ismételten megjegyzem ezzel akár egy bűncselekményt is megelőztek. Úgy gondolom, hogy ez a két fiatalember „KÉT IGAZI ZSARU” megérdemel néhány dicsérő szót.” – írta Balogh László, Bodmér község polgármestere 2015. január 27-én kelt, a bicskei rendőrkapitánynak címzett levelében.
A polgármester azért fejezte ki köszönetét, mert a Bicskei Rendőrkapitányság járőrei néhány nappal korábban hajnalban a településen járőröztek, amikor felfigyeltek a Faluház nyitott ajtajára, amelyben - mint később kiderült - egy ottfelejtett kulcscsomó lógott.
A járőrök bűncselekményre utaló nyomokat nem találtak, azonban felvették a kapcsolatot a község első emberével, akivel az ingatlant végigjárták és megállapították, hogy az értékek és a berendezési tárgyak is hiánytalanul megvannak.
A levél írója kihangsúlyozta, a települések vezetőinek fontos feladata a rendőrséggel való együttműködés és külön köszönetét fejezte ki a rendőrkapitánynak, amiért számíthatnak segítségükre és, hogy a bicskei rendőrök különös figyelmet fordítanak a vagyonbiztonságra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása