Irattartót és pénztárcát tartalmazó szatyrot tulajdonított el az a férfi, akinek ügyét a bicskei rendőrök vádemelési javaslattal zárták le.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást M. József helyi lakossal szemben - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.  

Egy férfi irattartót és pénztárcát tartalmazó reklámtáskáját lopta el ismeretlen tettes 2014. december 27-én délután egy bicskei áruház üvegvisszaváltójánál. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen azonosították az 52 éves M. Józsefet, akit elfogását követően a Bicskei Rendőrkapitányságra előállítottak, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás adatai szerint a szatyor a sértett személyes okmányain kívül értéket nem tartalmazott, ezért az elkövető a számára értéktelen lopott igazolványokat egy postaládába dobta, ahonnan végül visszakerültek jogos tulajdonosukhoz.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása