Azt mondja egy régi haver a vonaton Bicske felé tartva, hogy jó idő van, gurulj el a Csabdi útra, nézd meg azt a nagy hírveréssel, tam-tam dobbal és bajuszpödréssel  beharangozott bicskei fejlesztést a menekülttáborral szemben.

Milyen dátumok szerepelnek az építési táblán?
Hol van itt a beruházás, hol a munkahely teremtés?
A pozitívum annyi benne, hogy legalább a bozótos kiirtása megtörtént a 12 ezer négyzetméteren és körül van  kerítve. 

 

A Tessely Zoltán volt bicskei polgármester nagyívű bejelentése alapján tudhatunk erről a többmilliárdos, több száz főnek munkát adó tápszergyári, gyógyszeripari beruházásról, ami a tábla szerint 2014. március végétől 2015. július 30-ig megépül.   

Július 30-ig.... 

Addigra reméljük, legalább elkezdődik valami az itt élőknek ún. politikus által beígért fejlesztésből, de az a kriptai csönd és némaság, ami ezt a projektet övezi a hiteltelen kampány-hablatyolás vagyis hosszú hónapok óta - nem tisztességes. 

Van a városnak lapja, tessék benne részletes tájékoztatást írni, hogy miért akadt el, mi a probléma, hogyan lesz elhárítva és hogyan, mikor lesz belőle komoly helyi adót fizető és több száz munkavállaló számára képzéseket és tisztességes fizetést biztosító termelőegység.   

Sőt! Esetleg még képviselő is vehetné a bátorságot, hogy a bicskeiek képviseletében érdeklődjön ugyanerről, amiről most jómagam.   

 

ia

 

fenykep0593.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ülnek ott benn a sok kotkodáló......hát kérdezzenek..vagy még inkább gondolkodni kéne de hát narancslével nehéz.......
Uraim-Elvtársak-Polgártársak: vegyék már
észre, hogy ez olyan mint a Pomádé király új ruhája:látja?nem látja? na látja!
Szeretett kis városunkban tett már le alapkövet Csillag miniszter úr, épült golf pálya lakóparkkal, most meg tápszergyár.Ha ügyesen vonzzuk a befektetőket, alapkövekkel burkolhatjuk a Kossuth teret.Csak így tovább, légvár építésben bajnokok vagyunk!
süti beállítások módosítása