Piacozó olvasónk jelezte felháborodva, hogy egy fához támasztott és odaláncolt kerékpárját engedte le ismeretlen, de nem csak az övét, hanem egy idősebb úrét is. 

 

Elmondások, személyleírás  alapján gyanítják az elkövetőt. A fa fiatal, karvastag törzse van, mellette karó. Más bringazárási lehetőség a területen egyáltalán nincs. Kárt is tett a piacra az esős napon 10 percre beugró bicskei nagymama járművén, mert az egyik  szelep kitépve....

Kerékpárra támaszkodó, kormányukra akasztva csomagjaikat szállító idősek vagy éppen fiatal anyukák gyermekeikkel is szoktak érkezni. A területen nem látható kerékpártárolást vagy behajtást  tiltó tábla, felirat. Éppen ezért szükséges lenne a területen egy kerékpártároló, ahol nemcsak az első kereket, hanem a vázat, vagy az első kereket a vázzal együtt rögzíteni lehet.  Mert ha a kerékpárokhoz képest nagy helyet foglaló autóknak van parkolóhelye, akkor a kerékpároknak miért ne lehetne?  Meg aztán mégiscsak város vagyunk, miért ne lehetne kerékpártárolónk az utóbbi időben szépült piacon.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása