Élettársát bántalmazta az a férfi, aki ellen a bicskei rendőrök vádemelést javasolnak.

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. Csaba ellen.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 33 éves férfi 2016. július 9-én délután egy bicskei vendéglátó egység udvarán sörös dobozzal ütötte meg élettársa arcát. A sértett a bántalmazás következtében könnyebben megsérült. A rendőrök a budapesti lakost az esetet követően elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.  

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségre - olvasható az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása