bicske_evertekelo_diagram-page-001.jpg

A Bicskei Rendőrkapitányság 2016. évben végzett munkáját értékelte dr. Balázs Sándor rendőr alezredes, kapitányságvezető a 2017. március 2-án megtartott állománygyűlésen.

 

A rendőrkapitány az elmúlt év szakmai munkáját összegezve kiemelte, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén csökkent a regisztrált bűncselekmények, ezzel együtt a kiemelten kezelt bűncselekmények száma. Növekvő tendencia mutatkozik ugyanakkor a biztonsági intézkedések számának tekintetében, amely hitelesen tükrözi az állomány empatikus, segítőkész hozzáállását.

 

 

A vezető az elmúlt év kiemelt célkitűzéseként említette a bűn- és balesetmegelőzési tevékenység hatékonyságának növelését, valamint elismeréssel beszélt az ezen területeken elért eredményekről, az elképzelések sikeres megvalósulásáról.

 

 

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány kivételesre minősítette a szakmai munkát, valamint elismerését és köszönetét fejezte ki a rendőri állománynak, akiknek szakmai elhivatottsága lehetővé tette az eredmények elérését - olvasható az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében. 

bicske_evertekelo_diagram-page-00222.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása