A negyedik korcsoporthoz tartozó Béczy Balázs második helyezésével ezüstérmet, míg Őri Gergely harmadik helyezésével bronzéremmel tértek haza Bicskére a Diákolimpia Komárom-Esztergom megyei döntőjéről, 100 méteres mellúszásban tartották magukat az élmezőnyben.   

Balázs és Gergő ígéretes sikere azonban nem elég a továbbjutáshoz, Bicskéről, mint korábbi hírünkben beszámoltunk, aranyat (mellé még egy ezüstöt is) csak Őri Eszter szerzett.

Balázs és Gergely mindketten a tatabányai Árpád Gimnázium tanulói. Edzőjük Agyagási Ákos. Ismert, hogy a fiatal versenyzők nevezése nem a lakóhely szerint történik, hanem az iskola holléte alapján.

Ennek köszönhetően nemcsak Székesfehérváron, hanem Tatabányán is megmutatta magát a bicskei fiatalok tehetsége és felkészültsége.

Gratulálunk!

   

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása