Az egykori bicskei pártház Kossuth utcai kőhomlokzatán két be- és kijárat épül. Szárad a lépcső betonja.  Legjobb tudomásunk szerint egy Bicskén már régóta dolgozó, kínai ruházati kereskedő cég érkezik meg erre a helyre is bérlőként. 

Közvetlen szomszédságában már régóta üzletek működnek, amit a Borozó, a Randevú Cukrászda valamint egy bútorasztalos követ. A másik oldalon, a Postától kezdve - virágbolt, bank, pékség, fogorvos, ékszerbolt, komputer-telefon üzlet sorakoznak. Az autós alig csodálkozik, ha nem talál parkolót a gyalogos célpontja előtt három méterrel.             

A főhomlokzati bejárattal üzemelő és árú bősége, árai miatt igen népszerű OneEuro-ban  sajnos kevés az árú, csökkent a választék. Vevői bíznak benne, hogy átmeneti üzletviteli probléma és megmarad a jó beszerzési forrás és az ott dolgozóknak - lelkiismeretesek, segítőkészek - megmarad a munkahelyük.

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pontosítás: nem csak ruházati bolt lesz. már látszik a bolt neve és logója az ajtók felett. Euro-Mix. edények, tálak, bőröndök - egy szerteágazóbb kínálatot nyújtó üzlet lesz, mintsem ruházati
süti beállítások módosítása