Előtte- utána kép!! - írja olvasónk.  "Ez a Csákvári úti (volt laktanya) mikor ma vagyis okt.29-én - amikor elvitték a szemetet. Előtte október 14-én szállitottták el.15 lakás 2 heti kommunális hulladéka volt itt.

Ami nyilván már nem fért bele azt az itt élők mellétették,amit aztán kukázók szétszórtak.  Két lakásnak saját kukája van,amit a múlthéten ki is üritettek, de előtte azt is csak kettő hetente), de ezt a nagy közös kukát azt nem.Sajnos szeptember óta így van valamiért, csak 2 hetente téved erre a kukásautó! Úgy kell könyörögni, hogy ugyan vigyék már el a szemetet,ha már fizetve van

Amúgy a szelektívet hiába gyűjtik külön a lakók, azt soha nem viszik el.Előbb vagy utòbb bekerül a kommunális közé!

Kérdem én hogy akkor minek a szelektív gyüjtés?! Vagy ha nincs nagy kocsi, hogy kiürítsék a bobot, akkor szóljanak, hogy mindenki vegyen saját kukát! 

 

csakvari.jpg

 

cs2.jpg

 

cs3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása