Kempo esőben

Címkék: dhkse metzger.anti

2019.11.23. 17:01

Az elmúlt időszak hétvégéin ismét aktív életet éltek Egyesületünk sportolói. A Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon parkja adott helyet egy színes rendezvénynek. Mikor ifjabb Fekete László erősportoló, a program kitalálója és szervezője megkeresett minket az elsők között jeleztük, hogy szívesen veszünk részt a Sport napon. A gazdag program bíztatónak látszott, de az eső sajnos rányomta bélyegét. Ennek ellenére lelkes nézőközönség volt jelen. Több harcművészeti irányzat mutatkozott be mint pl: judo, aikido, shaolin kung fu, nihon kempo jitsu és küzdősportként kick-box bemutató volt látható. Egyesületünk egy kis létszámú, de annál vibrálóbb csoporttal érkezett. Bemutatónk alatt többször kaptunk elismerő tapsot s a végén a vissza, vissza felkiáltások is elhangzottak! (A program fegyelmezett betartása miatt erre nem volt lehetőségünk.) A látottak alapján elmondható, hogy városunkban és a környező településeken élők ismerik, értik, szeretik ezt a típusú sportot. Az est háziasszonya Vágó Piros ámulva nézte gyermekeink fegyelmezettségét, precizitását. A felnőttek blokkján mindenki láthatta, mi mindenre képes az emberi test. Biztosan állíthatjuk lenyűgöző műsort láthattak az érdeklődők

Köszönjük a meghívást, az elismerő tapsokat és a szóbeli biztatást. Jól esett és esik mindig. Boldoggá tesz bennünket, hogy ebből egyre több jut számunkra.

 

Metzger Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása