p1200052.jpgDr. Kovács Attila, a 61 éves bicskei gyermekorvos és Kovács Marci (21), (aki a hét utód közül a családjuk egyik tagja) - a Somogyi-dombság útjain kaptattak futva és nyeregben valamint  hazánk leghosszabb  mesterséges tavában úsztak ebben az emlékezetes vasárnapi kánikáluban. 
Vasárnap lezajlott az idei első triatlon verseny. Középtávon (1,9 km úszás, 90 km kerékpár, 21 km futás), Kaposváron a Deseda tónál 8 órás szintidővel, 203 indulóval
Nagyon meleg volt és mind a kerékpár- mind a futópálya erősen dimbes-dombos (a 90 km-es bringapályán konkrétan tudható a 750 m szintkülönbség).
"Számomra a sikeres teljesítésnél (7:30:28 és a 60+ kategóriában 6 versenyzőból 3. helyezett) sokkal nagyobb öröm, hogy 21 éves Marci fiam is nagyszerűen versenyzett."
p1200066.jpg
"Pár hónapja kezdett futni és élete legelső triatlon versenyén 7:11:31 idővel, engem jócskán megelőzve ért célba, pedig a munkája miatt szinte alig volt ideje edzeni. Az is ritkaság, hogy valaki nem a rövidebb távokkal (a sprint-távban mindenből a negyede, az olimpiai távban durván a fele lett volna csak) próbálkozik, hanem rögtön az iron-táv felével. Szóval nagyon büszke vagyok Rá!" 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása