A mérkőzés eleje nem a mi elképzelésünk szerint alakult, hisz az ellenfél akarata érvényesült. Az első félidő jó része a vendégcsapaté volt, közvetlenül a félidő előtt sikerült egyenlítenünk (14-14).

A második játékrészben a 7. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok. 19-19-es állásról csapatunk tudott hamarabb tovább lépni, így megléptünk 4-5 góllal. Ez a különbség az idő haladtával állandósult, sőt szívós, határozott védekezéssel kicsit nőtt is. A vége 32-25 lett.

Dicséret illeti a lányokat, akik vesztes helyzetből fel tudtak állni és meg tudták fordítani a mérkőzést. A küzdeni tudás jó kapus teljesítménnyel párosult és szép egyéni megoldásokkal. Kiemelhető Lődi Dalma teljesítménye, aki már több mérkőzés óta remek formában szórja a gólokat. Ehhez természetesen kell egy jól működő csapategység is. Mindent egybevéve ez egy igen jó, hajtós, sportszerű mérkőzés volt.

Gólszerzők: Lődi D. 9/5; Balogh A. 6; Schreighart Á. 6; Pordán A. 5/3; Mészáros B. 4; Balogh K. 2
7 méteres: 7/7 ill. 4/2
Sárgalap: 2 ill. 2
2 perces büntetés: 4 ill. 4 perc

A következő mérkőzés ismét hatalmas csatát jósol, aki teheti jöjjön ki és buzdítsa a csapatot. Az ellenfél Martonvásár, a mérkőzés vasárnap 11-kor a szári csarnokban lesz. Hajrá Bicske!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása