A város mellett Budapest Gate néven kezdődött egy több milliárd forintos, magánerőből megvalósuló luxusberuházás, melynek keretében golfpályát, villákat, intézményeket, sportközpontot hoznak létre a Póctetőn. A fejlesztésnek köszönhetően többszáz millió forintos támogatásra számíthat a város, azonban akadnak, akik politikai ügyet akarnak csinálni a beruházásból.

Van, aki aláírásgyűjtést kezdeményezett, hogy ne vonják belterületbe az ingatlant, más pedig az önkormányzatot hibáztatja a hiányos tájékoztatás miatt. A Fejér Megyei Hírlap riportjában minden érintett megszólal. December 6-ig tart az a népszavazás, amelyet magánszemélyként kezdeményezett Kürthy Viktor, bicskei lakos a Budapest Gate ügyében.

Forrás: fmh.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása