A helyismeret-helytörténet iránt érdeklődök figyelmébe ajánlja a Bicskei Szó ezt a szenzációs sajtófotó galériát Bicske közelebbi és távoli múltjáról. 

A Bicskei Szó több mint háromszáz esetben írt és/vagy posztolt helytörténeti témában.  helytörténet - Bicskei Szó (blog.hu)

 

mti-foto-vetuahvtl3zll0ztvgrrzzdxmdivsnuzwm80v20zbtdzuglnsxzjumvzut0.jpg

Mezőgazdaság - Halakat költöztetnek a telelőből a tavakba

Magyarország, Fejér, Bicske

Bicske, 1963. április 11. A Tatai Halgazdaság dolgozói kosarakban költöztetik a tenyészpontyokat a bicskei téli telelőhelyről a tavakba. MTI Fotó: Bajkor József

Készítette: Bajkor József

 

 

A Nemzeti Archívum bicskei sajtófotói itt érhetők el: Nemzeti Archívum (nemzetiarchivum.hu) Kihozhat Bicskei családnevűekről is találatokat és Tápióbicske is szerepel a képek között. 

De ha nem egyedül Bicskére lennénk kíváncsiak, hanem például Csabdira, Vasztélyra, Mányra - akkor íme a főoldal. Itt a kurzort rávisszük a Fotó vagy a Sajtóanyag menüre és máris kínálja a keresés lehetőségét. 

Nemzeti Archívum (nemzetiarchivum.hu) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása