A főzőverseny helye:
 Fővárosi Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon parkja, Bicske, Kossuth Lajos u.
Nevezési díj: 1.000.- Ft, melyet a nevezéssel egy időben kell befizetni
Nevezés a helyszínen: 07.00 - 08.00 óráig
A főzőverseny időpontja:  08.00 - 13.00 óráig
Bírálat, eredményhirdetés:  13.00 - 14.00 óráig
A zsűrizett ételek fogyasztása: 14.00 órától
1 adag ára:
 600.- Ft
   
Érdeklődni lehet: Kovács Bálintnál, a Kertbarát Kör elnökénél (Bicske Arany J. u. 8., Telefon: 565-349), Nagy Jánosnál, a Kertbarát Kör titkáránál (Bicske Ady E. u. 7/1., Telefon: 350-144)
   

Sikeres főzést és jó étvágyat kíván: a Kertbarát Kör Vezetősége és a Rendezők

A 2008. május 17-i AMATŐR FŐZŐVERSENY (Bicske) feltételei

- Nevezni, csak amatőr (nem vizsgázott szakács) személyek nevezhetnek!
- A versenyzők a főzés helyén kötelesek felirattal jelezni, ki, illetve melyik csapat fözőhelye van felállítva. A versenyen résztvevőknek minimum 10 főtt adagot kell megfőzni!
- A nyersanyagot (húsokat); fűszereket; főző edényzetet; merőeszközt; egyszer használatos tányért - evőeszközt - poharat; italt; gáz, vagy szilárd tüzelőanyagot (a tűzrendészeti szabályok betartása mellett, saját felelősségre); sátrat (nem kötelező); asztalt; ülő alkalmatosságot; porral oltó kézi tűzoltókészüléket; szemeteszsákot a versenyzőknek saját maguknak kell biztosítani.
- A nyersanyagot főzésre előkészített (darabolt, vágott, hagymát fonnyasztott) állapotban lehet a verseny helyszínére hozni, kivéve a köretet (burgonya, galuska, tarhonya) melyet előre elkészített állapotában hozhatja a versenyző. A pörkölt - gulyás előfözött állaga, kivéve a birkából készült ételeknél kizáró ok!
- A főzés a rendezők által kijelölt helyen történik!
- A tűzifát és más tüzelőanyagot a tűzgyújtás előtt a főzőedények alá lehet készíteni.
- A főzés megkezdése (tűzgyújtás) a helyszínen 08.00 órakor, központi jeladás alapján történik. Az előbb begyújtott tűz kizáró ok!
- Az egyéni versenyző a főzés során segítséget is igénybe vehet (maximum 3 fő erejéig). Több segítség, vagy vizsgázott szakács igénybevétele kizáró ok!
- A csoportos főzők létszámát, nevét, a nevezéskor be kell jelenteni. A nem bejelentett közreműködők igénybevétele kizáró ok!
- A versenyzők a felkínált ételt és italt egységesen 600.- Ft-ért szolgáltathatják ki, rendezvény támogatás címén, saját költségeik fedezésére.
- Az étel, ital fogyasztása a főzőhelyek közelében kialakított térben történik.
- A rend és a fegyelem fenntartása a főzőtér közvetlen környezetében a versenyzők feladata. Saját hatáskörben el nem hárítható esemény esetén a központi rendezőség segítségét kell kérni.
- A főzőhelyen és környezetében bekövetkezett baleset esetén a központi rendezvényre biztosított egészségügyi szolgálat segítségét ajánlott kérni.
- A bekövetkezett tűz esetén, a rendezvényre biztosított tűzoltóság segítségét ajánlott kérni.
- A főzőhely és környékét a rendezvény befejezésekor összetakarított állapotban lehet csak hátrahagyni, ezért a versenyzők (saját körzetükben) a felelősök!

Bármilyen probléma felmerülése esetén a helyi rendezők segítségét lehet kérni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása