Hozzátette: a rendőrség mellett bicskei és tatabányai tűzoltók, valamint a környék önkéntes tűzoltóságai is bekapcsolódtak a kutatásba, és mentőkutyás szervezetek is segítenek.

Balázs László, a Pest megyei mentőkutyás kutató-mentő szolgálat vezetője arról adott hírt, hogy a délután eltűnt férfihoz köthető használati tárgyakat találtak a Zsámbék és Mány közötti erdős területen, így ott keresik a tartós betegségben szenvedő embert. Mint Balázs László mondta, másik két kutyás mentő szervezettel közösen 25 emberük húsz kutyával kapcsolódott be a munkába. Hozzátette, több száz hektáros területről van szó, ám, hogy ezen belül hol keresnek, azt a rendőrség dönti el. A szolgálat vezetője közölte: a kutyás mentők láncban haladnak az erdős területeken, ahol az állatoknak a sötétség beállta után nő meg a szerepük, hiszen ekkor már csak szaglással lehet esély az eltűnt megtalálására.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása